Főoldal A_Jablotronról_bővebben Kapcsolat Garancia Vásárlás Telepítés Hírek

 • DAViD GSM vezérlőegységről bővebb leírását angolul, sok rajzzal, megtekintheti, ha ide kattint...

  Az  Oasis család új tagja a GD-04 Dávid GSM vezérlő egység, amely a GSM/DTMF kommunikáció lehetőségeit kihasználva az Automatizáció területén nyit új távlatokat a Jablotron felhasználók számára.
  Használata egyszerű és kötöttségektől mentes.

  A GD-04 DÁViD GSM vezérlő főbb jellemzői:
  - kártyafüggetlen ipari GSM telefonmodul
  - két, 5A/230V terhelhetőségű kimeneti relé, melyekkel bármely elektromos eszköz (kapunyitó, garázsajtó, fűtés stb.) távvezérelhető a GSM hálózaton keresztül.
  - négy felügyelt bemenet, melyeknek állapotváltozásáról bemenetenként 8 felhasználó kaphat hívással megerősített SMS értesítést.
  - a kimeneteket korlátlan számú korlátlan számú felhasználó vezérelheti SMS üzenetekkel
  - a DTMF modul használata esetén a készülék kimenetei 50 felhasználó által vezérelhetőek DTMF behívással ingyenesen, vagy a telefonkészülék billentyűzetéről, numerikus vezérlő kódok beütésével.
  - az ingyenes vezérelhetőség limitálható! Ez a funkció kiválóan alkalmas fizetős szolgáltatások, például parkolóhely igénybevételének ellenőrzésére.
  - az utasítások végrehajtását a készülék SMS-el, vagy, ha szükséges, telefonhívással is visszaigazolja.
  - a GD-04R rádiós modullal kiegészített GD-04 DÁViD GSM vezérlő képes együtt működni a Jablotron OASiS család eszközeivel, pl. távirányítókkal, érzékelőkkel, termosztátokkal és vevőegységekkel
  - a GD-04R az OASiS sorozató termosztáttal és rádiós vevőegységgel kiegészítve képes önállóan fűtésvezérlési feladatokat ellátni, a kézi vezérlés lehetőségének megtartása mellett.

   

GD-04 DAVID GSM átjelző

GD-04A telep modul

A GD-04 DAVID GSM távvezérlő főbb felhasználási területei az ipari és magáncélú automatizálási feladatok megvalósításai, de felhasználható biztonsági rendszerek kiegészítésére is. A készülék 4 bemenetet és 2 kimenetet tartalmaz, melyeknek aktiválásakor a készülék SMS üzenetet küld a beprogramozott telefonszámok tulajdonosai számára. A különböző kiegészítő modulok használatával lehetőség van JA-8x sorozatú érzékelők jeleinek vételére, vagy DTMF parancsok vételével történő távvezérlésre. A készülék programozására a GDLink program és speciális USB interfész áll rendelkezésre.

GD-04A készenléti telep modul, melynek használata esetén a Dávid külső áramforrás nélkül is képes 12~24 órás működésre.

   

GD-04P interfész

GD-04D DTMF modul

GD-04P interfész kábel, melynek használatával a Dávid készülék közvetlenül összekapcsolható egy a GDLink szoftvert futtató személyi számítógép USB portjával, programozás és távvezérlés céljából.

GD-04D DTMF modul, melynek beépítése esetén a Dávid kimeneti reléi egy DTMF telefonkészülék nyomógombjain beütött numerikus kódokkal távvezérelhetők.

   

GD-04R rádiós modul

Szoftverek és leírások

GD-04R rádiós modul, melynek használata esetén az A~D bemenetek OASiS sorozatú vezeték nélküli távirányítók vagy érzékelők (JA-80P, JA-80M, JA-85B, JA-85P, JA-80G, JA-80S stb.) segítségével is aktiválhatók, továbbá a Dávid X és Y reléinek vezérlő impulzusai vezeték nélkül átvihető egy OASiS sorozatú UC-82 vagy AC-82 vevőegység kimeneti reléire. Ezen felül az X vagy Y relék "közvetlenül" is aktiválhatók az RC-8x távirányítókkal (más szóval egy adott készülék telefonról és távirányítóval is távvezérelhető). A modul a TP-8x sorozatú termosztátok használata esetén alkalmas továbbá a fűtés távvezérlésére is (telefonról és távirányítóval is)

Letöltések

 GD-04 leírás PDF formátumban
 GDLink szoftver
 Windows Vista32b driver
 Win98Se/2000/XP driver
Online programozási oldal